Serre

Het hele jaar genieten van uw buitenverblijf kan door middel van een serre. Het is een prachtige aanvulling op uw tuin en is een geweldige blikvanger.

UW VOORDELEN VAN EEN SERRE

Mooi weer of slecht weer, in een serre kunt u altijd lekker genieten van buiten en geniet u nog meer van uw tuin. U kunt deze goed combineren met een berging of schuur voor extra opbergruimte buitenshuis.

VOORDELEN VAN EEN SERRE LATEN PLAATSEN

Als u kiest voor een serre, voorzien wij u vooraf altijd van een deskundig advies. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten en overige materialen.

Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze vele jaren ervaring, ondersteunen met praktische tips en ideeën, voor uw ideale serre.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw verblijf op elke gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij het project snel en vakkundig opleveren. U kunt rekenen op een zeer scherpe prijs.

KOSTEN BUITENVERBLIJF PLAATSEN

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw buitenverblijf een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog