Schuur

Een tuinhuis of schuur is een mooie aanvulling voor uw tuin als hobbyruimte, klusruimte of voor extra opslag. Kant en klaar of op maat!

Een verrijking van uw tuin

Een houten schuur kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van tuingereedschap, het stallen van fietsen, gezellig zitten, gebruik als atelier of het creëren van kantoorruimte buitenshuis.

Wij plaatsen uw schuur of tuinhuis

Er zijn verschillende typen schuren en tuinhuisjes. Wij maken en plaatsen grote en kleinere schuren, met een plat dak of puntdak en met of zonder luifel. U vindt voorbeelden bij onze foto’s.

Voor wij voor u aan de slag gaan kijken we eerst naar uw situatie. Waar wilt u uw tuinhuis geplaatst hebben en van welk materiaal? U kunt kiezen voor een eigen ontwerp of wij maken voor u een ontwerp op maat. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook kant en klare houten tuinhuisjes. 

Een tuinhuis is niet alleen handig en mooi, het kan ook de waarde van uw huis aanzienlijk laten stijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij klusbedrijf de Toekomst. Wij staan u graag bij met onze adviezen.

Hardhouten funderingen plaatsen voor uw schuur

Wij verzorgen ook het plaatsen van een fundering voordat we uw schuur gaan bouwen. Gezien het meestal geringe gewicht van een houten schuur en de geringe kosten van een fundering op hardhouten palen is dit de meest voorkomende fundering voor een schuur. De palen gaan gemiddeld 1,5 meter de grond in. Op de palen wordt een hardhouten ligger bevestigd met daar tegenaan een hardhouten kant plank. Op de foto’s ziet u voorbeelden van een hardhouten fundering. 

Naast een fundering op hardhouten palen kunnen wij ook zorgen voor een geheide fundering of het storten van een betonnen vloer voor uw schuur. Wij bespreken met u de mogelijkheden en kijken dan samen welke keuze u het beste kunt maken.

Ramen, kozijnen en deuren voor uw schuur

Voor uw schuur of tuinhuis kunnen wij elk gewenst kozijn met de bijbehorende ramen en deuren in onze eigen werkplaats maken. Wij hangen de deuren netjes voor u af en plaatsen de ramen en kozijnen vakkundig.

Kijk gerust een bij onze projecten voor de mogelijkheden.

Kosten schuur of tuinhuis plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het vervangen van uw boeidelen een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog