Schuttingen

Wat denkt u van een mooie en onderhoudsvrije schutting van Douglas hout? Wij maken schuttingen van duurzame materialen, voor elk budget.

Douglas houten schutting laten plaatsen

Een Douglas schutting is duurzaam en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het blanke hout staat bekend om de warme kleur dat het van nature heeft. Onder invloed van weersomstandigheden zal een Douglas schutting altijd vergrijzen, wat de natuurlijke uitstraling nog meer benadrukt. Als u liever de natuurlijke kleur wilt behouden, dan zijn er diverse middelen waarmee u de schutting kunt behandelen.

De Douglas schutting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt kiezen voor een blanke of grijze Douglas schutting. Daarnaast is er ook een tuinscherm van Douglas schaaldelen. Deze brede planken hebben een grillige vorm wat de schutting een robuust karakter geeft.

KOSTEN SCHUTTINGEN PLAATSEN

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw buitenverblijf een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog