Poortdeuren

Uw schutting, poort of carport kunnen wij voorzien van een mooie, degelijke poortdeur van duurzaam hardhout met goed hang- en sluitwerk voor meer veiligheid en privacy.

Uw voordelen van een poortdeur

Bijna al onze klanten kiezen voor een hardhouten poortdeur. De verbinding van twee huizen in een poort of naar de openbare weg wordt op een degelijke en stijlvolle manier afgesloten. De voordelen van een hardhouten poortdeur op een stalen gegalvaniseerd frame zijn voornamelijk de stevigheid en het verkleint de kans op inbraken. Door de combinatie van een goede constructie en sterk hang- en sluitwerk is uw huis beter beveiligd tegen ongenode gasten. Daarnaast geeft een hardhouten poortdeur u een stuk privacy doordat u uw priv├ęterrein afschermt.

Een hardhouten poortdeur heeft een strak en robuust uiterlijk. Het is niet alleen een functionele oplossing, maar ook een mooie. Het natuurlijke materiaal en de stevige constructie hebben daadwerkelijk een meerwaarde voor uw woning. Daarbij is hardhout oersterk en gaat tientallen jaren mee.

Eenvoudig een nieuwe poortdeur laten plaatsen of vervangen

Klusbedrijf de Toekomst heeft voldoende ervaring in het maken en plaatsen van hardhouten constructies als poortdeuren, schuttingen, buitenverblijven en vlonders. We houden van ons vak en leveren kwaliteit. We werken met mooie materialen en professioneel gereedschap, voor het beste resultaat.

Als u een poortdeur door ons laat plaatsen weet u dat u iets krijgt waar u jaren plezier van hebt. U kunt uw wensen met ons bespreken, wij zetten het voor u op papier en kunnen ons werk in korte tijd realiseren. Ook vervangen wij bestaande poortdeuren en schuttingen.

Stijlvol en duurzaam

U kunt er van op aan dat wij u een deskundig advies geven over de constructie, de materialen en de uitvoering. Daarbij kijken wij ook naar de stijl van uw woning. Wij maken voor u een hardhouten poortdeur die helemaal past bij uw wensen en budget.

Een groot voordeel voor onze klanten is dat wij ons werk snel en tegen lage kosten kunnen uitvoeren. U krijgt van ons altijd een scherpe offerte en kunt er van op aan dat we vakkundig, serieus en eerlijk te werk gaan. Het hardhout waarmee wij werken is voorzien van een keurmerk. We vinden het belangrijk dat de herkomst van het hout gegarandeerd van duurzame bosbouw afkomstig is.

Kosten poortdeur laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw poortdeur een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog