Pergola

Pergola’s zijn een mooie blikvanger in uw tuin en zorgen tevens voor meer sfeer en privacy. Ook kunt u er klimplanten doorheen laten groeien.

Meer sfeer in uw tuin met een pergola

Een pergola is een constructie van hoge palen, liggers en schoren, die in de tuin geplaatst wordt om meer sfeer te creëren. Het geeft een ruimtelijk en speels effect. U kunt eindeloos variëren met stijlen en houtsoorten.

Zo kan een pergola ook dienen als overdekte parkeerplaats of carport. Ook worden pergola’s gebruikt als tuinpad- of terrasoverkapping. U maakt van uw tuin een heerlijke buitenplaats om lang van te genieten.

U kunt kiezen voor een houten pergola, maar er zijn ook andere materialen beschikbaar. Een goed voorbeeld daarvan is een pergola van RVS die een verrijking is voor moderne designtuinen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen van een pergola laten plaatsen

Als u kiest voor een pergola dan krijgt u van ons altijd eerst een deskundig advies met praktische tips en ideeën. Ook kunnen wij voor u van te voren de verschillende houtsoorten en producten voor een pergola laten zien.

Een pergola kan door ons op elke gewenste maat gemaakt worden. Wij kunnen alle benodigde materialen leveren en met ons vakmanschap en professioneel gereedschap kunnen wij uw pergola spoedig en vakkundig voor u in elkaar zetten.

Kosten pergola laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw pergola een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog