Overkapping

Een overkapping zorgt voor meer sfeer en mogelijkheden aan uw tuin en woning. Zo kunt u ook bij minder goed weer toch gezellig buiten zitten!

Uw voordelen van een overkapping in uw tuin

Een overkapping zorgt voor meer sfeer in uw tuin. U creëert een behaaglijke zithoek waar u, ook bij minder goed weer, lekker buiten kunt zitten. Ook is een overkapping ideaal om uw tuinset, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Een extra buitenruimte waar u veel plezier van zult hebben.

Wij maken overkappingen van allerlei soorten hout in de kleur van uw keuze. Samen met u kijken we eerst naar uw situatie en maken vervolgens een tekening en een begroting.

Een overkapping laten plaatsen

Als u overweegt een overkapping in uw tuin te laten plaatsen, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We laten u dan graag diverse voorbeelden zien van overkappingen die wij bij tevreden klanten hebben opgeleverd.

We beginnen altijd met een deskundig advies en laten u zien met welke soorten hout en andere materialen wij werken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. U kunt kiezen voor een kant en klare oplossing of een overkapping die we op maat voor u maken. Geheel naar uw wensen en budget. 

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw overkapping op elk gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij uw project snel en vakkundig opleveren. Altijd voor een scherpe prijs.

Op maat gemaakte overkapping

Onze klanten kiezen voor een overkapping op maat in de meeste gevallen voor hout. Wij werken met houten palen van het merk Douglas of van geïmpregneerd vurenhout.

Kosten overkapping plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw overkapping een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog