Schuur

Een tuinhuis of schuur is een mooie aanvulling voor uw tuin als hobbyruimte, klusruimte of voor extra opslag. Kant en klaar of op maat!

Vlonder

Vlonders in alle soorten en maten, om meer ruimte in uw tuin te creëren of om lekker aan het water te kunnen zitten.

Overkapping

Een overkapping zorgt voor meer sfeer en mogelijkheden aan uw tuin en woning. Zo kunt u ook bij minder goed weer toch gezellig buiten zitten!

Pergola

Pergola’s zijn een mooie blikvanger in uw tuin en zorgen tevens voor meer sfeer en privacy. Ook kunt u er klimplanten doorheen laten groeien.

Carport

Uw auto veilig en droog achter slot en grendel? Wij kunnen dit op een voordelige manier realiseren met een carport op maat!

Buitenverblijf

Vaker en langer buiten zitten. Met een buitenverblijf kunt u nog meer genieten van uw tuin. Een buitenverblijf is ook goed te combineren met een overkapping, tuinhuis, berging, schuur of vlonder.

Schuttingen

Wat denkt u van een mooie en onderhoudsvrije schutting van Douglas hout? Wij maken schuttingen van duurzame materialen, voor elk budget.

Poortdeuren

Uw schutting, poort of carport kunnen wij voorzien van een mooie, degelijke poortdeur van duurzaam hardhout met goed hang- en sluitwerk voor meer veiligheid en privacy.

Serre

Het hele jaar genieten van uw buitenverblijf kan door middel van een serre. Het is een prachtige aanvulling op uw tuin en is een geweldige blikvanger.

omhoog