Carport

Uw auto veilig en droog achter slot en grendel? Wij kunnen dit op een voordelige manier realiseren met een carport op maat!

Voordelen van een carport laten plaatsen

Wanneer u geen garage heeft, maar wel ruimte naast uw huis, dan kunnen wij een mooie carport voor u maken. Een carport is het hele jaar door ideaal om uw auto onder te zetten. U parkeert het liefst op eigen terrein en een carport is dan een voordelige oplossing.

Met een poortdeur in uw carport kiest u voor een extra veilige situatie. Klusbedrijf de Toekomst levert kwaliteit met duurzame materialen, een solide constructie en degelijk hang- en sluitwerk. Uw auto staat veilig onder de overkapping en wordt beschermd tegen weersinvloeden, bladeren en insecten.

Wij maken voor u een perfecte carport voor één of meerdere auto’s. Indien u een dak op uw carport wilt laten plaatsen heeft u verschillende keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of aan een dak dat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging.

Let op, als u een constructie wilt laten bouwen, groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning bij uw gemeente aan te vragen.

Kosten carport laten plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw carport een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog