Buitenverblijf

Vaker en langer buiten zitten. Met een buitenverblijf kunt u nog meer genieten van uw tuin. Een buitenverblijf is ook goed te combineren met een overkapping, tuinhuis, berging, schuur of vlonder.

Uw voordelen van een buitenverblijf

Mooi weer of slecht weer, in een buitenverblijf kunt u altijd lekker lang buiten zitten of tafelen met familie en vrienden. U geniet nog meer van uw tuin.

Een buitenverblijf of luxe tuinhuis dient naast zithoek ook als overkapping voor uw kluswerkzaamheden of hobby.

U kunt een buitenverblijf goed combineren met een berging of schuur voor extra opbergruimte buitenshuis. Met een kunststof of houten vlonder, maakt u het geheel af.

Voordelen van een buitenverblijf laten plaatsen

Als u kiest voor een buitenverblijf of luxe tuinhuis, voorzien wij u vooraf altijd van een deskundig advies. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten en overige materialen.

Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze vele jaren ervaring, ondersteunen met praktische tips en ideeën, voor uw ideale buitenverblijf.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw buitenverblijf op elke gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij het project snel en vakkundig opleveren. U kunt rekenen op een zeer scherpe prijs.

Fundering voor een buitenverblijf

De meest voorkomende oplossing is een fundering op hardhouten palen. Dit vanwege het geringe gewicht van een buitenverblijf en de lage kosten.

De hardhouten palen gaan ongeveer 1,5 meter de grond in. Op deze palen bevestigen we een hardhouten ligger met daartegen aan een hardhouten plank.

Naast een fundering op hardhouten palen kunnen wij ook zorgen voor een onderheide fundering of het storten van een betonnen vloer voor uw buitenverblijf. Wij bekijken uw situatie ter plekke en geven op basis daarvan een deskundig advies.

Douglas hout

Douglas hout is het meest gebruikte houtsoort voor het laten plaatsen van een buitenverblijf. Met name voor de gevelbekleding en de palen.

Douglas hout is een naaldhout soort, afkomstig uit Noordwest Europa. Het spint is bleek bruin. Het kernhout is roze-bruin en is van nature erg duurzaam en sterk. Door deze gunstige eigenschappen is het zeer breed toepasbaar.

Douglas hout heeft onbehandeld een hoge duurzaamheid en draagt het F.S.C Keurmerk.

Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vuren hout, wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Daarbij is het esthetisch gezien mooier dan geïmpregneerd hout.

Kosten buitenverblijf plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw buitenverblijf een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

omhoog